Saturday, March 22, 2008

Masa cuti

n3 yang tertangguh ni cerita masa cuti. Seminggu berlalu bagaikan tak terasa. Banyak benar perkara yang nak diisi dalam masa seminggu. Kak anis duty kat sekolah masa result SPM keluar. Hubby ambil cuti sehari. Kami menonton wayang cerita Spiderwick kat Summit Square. Belum pun cerita bermula, kak anis tiba2 teringat tentang tiket parking. Selongkar beg, tapi tak jumpa. Sah-sah dah hilang! Akhirnya kena bayar denda 30 hengget. Mencinya!

Jumaat - kami menghadiri majlis menyambut menantu anak kak iris. Sebenarnya kak anis dah lama kenal kak iris ... sejak 2001 masa kami sama2 ambil ijazah kedua di UM.

kak anis berdiri salah tempat ...


Lia, kak iris, kak anis n wani ... teman2 sekuliah masa belajar kat UM


Kami bergambar dengan pengantin baru - Azrul n Ayu

Pagi Sabtu - kami ke Port Dickson.

Serampang dua mata ... bercuti dan siapkan kerja sekolah





4 comments:

Mrs. Sheikh said...

hi kak aniss..
wah bestnyer bersantaii..:)

anisayuni said...

dulu masa duduk kat PD, jarang benar nak picnic tepi pantai ... ni bila dah dok KL, sibuk nak ke laut ...

anne baizura said...

hehehhee...tak sangka kezen2 sy sume dah besar..tringat time2 dorg kecik2 lagi anis ayuni selalu invite anak2 sedara dia dtg umah..paling seronok masa hubby dia posting kat jerantut,seronok sgt time tu.thanx aunt coz layan we all dgn baik sekali..i luv u so much!

alymia nelyza said...

wah!!! gambar mama(wani)!!