Monday, April 4, 2011

Cinta yang Kurasa

Salam buat semua,

Insya-ALLAH novel ke-10 kak anis akan berada di pasaran dalam bulan ini. Bagi yang berkesempatan ke Pesta Buku KL, sudi2lah singgah ke Booth Alaf 21. Kak anis akan berada di sana pada 24 April (Ahad), Sabtu dan Ahad minggu berikutnya.


46 comments:

hamidah said...

tahniah kak Anis!! x sabo nak g beli nih!!

anisayuni said...

Terima kasih Hamidah.

sofi said...

tahniah.....

anisayuni said...

terima kasih Sofi

Nur Nasihah Bte Wazali said...

excitednyer nak beli..peminat no 1 ni..hehe..congrate k.anis..

anisayuni said...

Nur Nasihah ... terima kasih. Kak anis pun excited dan berdebar2 menunggu kelahirannya

MOHD FIRDAUS said...

cerianya muke depan..hehehe...
bile tarikh sebenar nk sale ni???

ckin said...

saya nak beli!!mke dpan die cantik la...lain drpd novel2 kak anis yg lain

anisayuni said...

Firdaus: insya-ALLAH Jumaat ni Cinta yang Kurasa mula berada di pasaran ... Pesta Buku KL


Ckin: Kali ni memang cover lain sikit. Lebih pada font dan warna. Kak anis suka.

Siti Habsah Ahmad said...

Tahniah. Harap setaraf dengan novel-novel terdahulu.

biru,koko,kuning said...

thniah k.anis!! x sbarny nk g bli..mst lg bez.. :)

fyza said...

dah beli smlm kat pesta buku ..xsabo nk baca ni he ^_^

zusuliyaini mamat said...

yippi..penantian yang membuahkan hasil..xsabar nak baca novel terbaru nih...

anisayuni said...

Siti Habsah n Biru, koko, kuning ... selamat membaca. Moga memenuhi citarasa.

anisayuni said...

fyza n zusuliyaini ... terima kasih

aisya said...

dah beli semalam. siap ada signature kak anis lagi. tak sabar nak habiskan.. hehe

zaharah said...

salam kak anis..saya memang kumpul koleksi novel akak...buku ni pun saya dah beberapa kali baca dapt beli masa pesta buku aritu..tahniah yer..nanti de novel baru bagitau la...

zaharah said...
This comment has been removed by the author.
NuR nAjiHAh said...

Kak anis memang best sangat novel ni,,=) mak pun peminat no.1 kak anis congrates..:)

anisayuni said...

Aisya, terima kasih byk2. Moga ada info yg boleh menambah ilmu pengetahuan.

W'salam. Zaharah. Terima kasih kerana menjadikan novel2 kak anis sebagai koleksi

NuR nAjiHAh ... terima kasih kak anis ucapankan. Kirim salam kpd ibu dengan ucapan Selamat Hari Ibu

Kembang Perawan 3288 said...

saya baru baca bab ke 7 ni. Best tak terkata. nama laila sama dgn saya. tp kawan saya Amir. huhu. tahniah kak anis. best!!!!!!!!

Ruziawati Ramazan said...

baru selesai menghabiskan bacaan Cinta Yang Kurasa malam tadi...best...teruskan berkarya kak Anis...

anisayuni said...

Kembang Perawan 3288 ... terima kasih kr sudi baca Cinta yang Kurasa.
Amir & Laila

anisayuni said...

Ruziawati ... terima kasih banyak2. Insya-ALLAH kak anis akan terus berkarya.

Ni pun tengah cari idea untuk novel terbaru

Mrs said...
This comment has been removed by the author.
Mrs Sakura said...

sye ske sume nvl2 kak anis...sgt2 best...:)

anisayuni said...

Mrs Sakura, terima kasih banyak2 kr sudi baca novel2 kak anis. Moga memperoleh sedikit ilmu drp pembacaannya

Mrs Sakura said...

mmg byk ilmu yg sye dpt dri nvl2 kak anis...ble plot cite nyer sedih...kite rase jgk kesedihan nya...mmg best..moga kak anis terus berkarya...

DeQWa said...

baru jer beli ''cinta yg kurasa '' tadi...hehe..kulit cantik,cite best...tak sabar nak abiskan baca..

Terry said...

sy dah beli nel cinta yang kurasa~ sy tertarik dgn covernya yang warna ungu tu :)

anisayuni said...

Mrs Sakura ... mmg itu yg kak anis harap; dalam pembacaan yg santai dan bahan bacaan ringan spt novel, pembaca dpt menambah ilmu pengetahuan yg sedia ada

anisayuni said...

DeQWa ... terima kasih byk2. Enjoy reading!

anisayuni said...

Terima kasih Terry. Bacalah apabila ada kelapangan waktu ...

sher zul said...

saya dh baca. best!:)

Nornikman Mesri said...

Salam Cikgu,

Saya Nornikman. X tau kalau cikgu masih ingat saya lag. Pelajar nakal dalam kelas 4/5 dinamik (batch 2000). Anyway, bangga dengan cikgu sebab ade cikgu saya rupanya novelis. Saya nak add cikgu dalam FB, tapi dah penuh. Anyway, Congrats & good luck.

anisayuni said...
This comment has been removed by the author.
anisayuni said...

Sher zul, terima kasih kr sudi luangkan masa baca Cinta yang Kurasa

anisayuni said...

Nornikman, terima kasih atas ingatan. Biasanya begitu, anak murid ingat guru dan guru agak lupa kerana anak muridnya ramai sangat.

Nanti saya add kat FB kalau ada 'ruang'

wirda_qalyna said...

semua novel kak anis mmg top..tahniah..

anisayuni said...

wirda, terima kasih kr sudi baca. Moga ada sedikit pengetahuan baru diperoleh drp pembacaan.

anis farhani said...

heeee! anis baru je beli novel "cinta ku rasa" :) tak sabar nak baca samapi habis :)

anisayuni said...

Anis Farhani, terima kasih. Enjoy reading.

LuvChronicles said...

terbaik lah kak anis!

naTUraL liGHt said...

alhamdulillah...dh lama beli..awal bulan posa kot...mak sya order semua buku aunty smpai dia terbeli n0vel y dia mmg dh ada...hahahaha!

Zul Fattah said...

oo.. inilah kak Anis.. hehe, salam kenal kak.. nak try baca novel ni r plak.

Uzdah Barizah said...

Salam kak Anis...Saya dah lama tercari-cari novel 'Cinta yang kurasa' tapi belum terjumpa. Selalunya kat Popular ada tak kak Anis? Dah berkali-kali saya survey kat kedai buku Popular Miri Sarawak tapi takde...