Friday, December 16, 2011

Gemersik Kalbu



Salam buat semua yang meminati Gemersik Kalbu.

Waktu tayangannya diubah ke 02 Januari 2012.

Pelakon utamanya Ayu Raudhah dan Aqasha.

Drama bersiri ni adaptasi longgar. Jadi, plotnya mungkin hanya 40% sahaja drp novel Gemersik Kalbu.

Harap maklum.

Salam sayang.


P/s Terima kasih kerana terus menyokong hasil karya kak anis.

19 comments:

Nur Nasihah said...

love it. i'm waiting

anisayuni said...

Sama2 kita nantikan tayangannya ..

Nur Auni said...

thanks..love it

anisayuni said...

Drama ni adaptasi longgar drp novel. Maknanya tak ikut sepenuhnya plot dalam novel. Begitu juga dengan watak2nya.

sripekan said...

tahniah...pasti akan menunggu tayangannya...

anisayuni said...

sripekan, terima kasih. Sama2 kita tunggu tayangannya ...

Norlia Yusof said...

tak sabar nak tengok...

Seri said...

Crazy with novel 'manisnya cinta'...I love it...and love all your novel...

MsDila said...

kak anisayuni, layangan tu kat kawasan mana?
(hahahaha...soalan mengarut, tapi nak tnya gak)

ann_zyeira said...

tahniah kak anis! drama gemersik kalbu memang hebat ;)

Mr.Y and Mrs.D said...

kak anis!i love all your novel!
and the Gemersik Kalbu was superb!

bz the witch said...

salam kak anis,
sy pminat novel kak anis...ada buat entry ttg novel kak anis..

http://thefactsoflife2007.blogspot.com/2011/02/gemersik-kalbu-anis-ayuni.html

http://thefactsoflife2007.blogspot.com/2009/06/novel-manisnya-cinta-anis-ayuni.html

http://thefactsoflife2007.blogspot.com/2011/06/novel-bayangan-rindu-anis-ayuni.html

sudi2 la komen ye...hihihi

anisayuni said...

Norlia, teruskan menonton drama Gemersik Kalbu ya w/pun jalan ceritanya diubah sedikit

anisayuni said...

MsDila, Layangan tu sebenarnya pekan Layang-layang di Kluang, Johor. Kak anis mula mengajar di pekan kecil ini pada tahun 1990

anisayuni said...

ann_zyeira, teruskan menonton hingga ke episod akhir ya!

anisayuni said...

Mr.Y and Mrs.D

terima kasih kasih byk2 kr sudi baca novel2 kak anis

anisayuni said...

bz the witch: kak ansi dah singgah ke blog. Tqvm ...

Nantikan Kiew keluar dari novel ke kaca tv

root7 said...

Assalamualaikum Puan Anis ,

Cerita awak sepatutnya dah lama dilayar dalam tv atau filem. Kenapa lah penerbit lambat sangat atau dah kehabisan fikiran nak keluar kan idea dalam skrip. Tahniah novel Germisik Kalbu dah dilayarkan dalam tv. Tv pun jadi lah bakal suami saya ketagih nak baca buku awak pulak.

Saya ada mengejek dia "dah minat pulak baca buku novel selalu buku mat salleh awak baca." Dia senyum saja.

the tempo of life said...

tahniah puan anis. macam mana puan anis dapat idea utk tulis novel ye?