Tuesday, April 17, 2012

Salam manis ....

Salam buat semua.

Lama sungguh kak anis tak update blog hinggakan nak masuk oggix pun dah tak boleh @ tak faham arahan2 yg mengelirukan.

Bagi sesiapa yang mengirim kat shoutbox, terima kasih kak anis ucapkan.

Jutaan terima kasih kerana baca novel2 kak anis. Selepas Gemersik Kalbu, kita nantikan pula Manisnya Cinta dan Bayangan Rindu bersiaran.

Tentang Gemersik Kalbu, memang tak berapa ikut plot asal. Banyak sangat tokok-tambahnya hingga lari jauh dari cerita asal. Apapun, yg dah lepas tu biarlah berlalu. Harap2 Manisnya Cinta dan Bayangan Rindu lebih baik apabila diadaptasi ke telefilem/layar lebar.

Sama2 kita nantikan ya!

7 comments:

Srikandi Utara said...

manisnya cinta akan msk TV... mesti best ni... xsabaq la nak tgk:)

Nazura Naa said...

saya follow semua novel2 k. anis..hehe..hope leh jadi mcm k.anis jugak nnt..hee

the real ERA said...

waaaa seronoknya bayangan rindu msuk tv...mantap laaa XD..tak sabar nak tgk :)

anisayuni said...

Srikandi Utara: setakat ni belum ada info. Harap2 pelakon yg dipilih sesuai dengan watak yg dibawa.

Nazura Naa ... terima kasih byk2 ya. Sedang menulis ke?

the real ERA ... harap plotnya tak lari jauh dr cerita asal

BiNggUNgMaMa said...

manisnya cinta..novel pertama yg saya baca..:)

Pelangi Mulus said...

Tak sabar menantikan manisnya cinta..apa pun Drama Gemersik Kalbu memang best tambahan lakonan yang menjadi dari aqasha dan ayu raudah..dan semestinya penulis novel asal k.anis ayuni..Tahniah

anisayuni said...

Pelangi Mulus,

sama2lah kita nantikan Ifti Liyana d Najmi terjun dari novel ke layar lebar/telefilem. Moga 'menjadi' dan memenuhi harapan pembaca/peminat Manisnya Cinta.